«від МРІЙ до ДІЙ» як мантра для досягнення щастя та успішності

Гру 20, 2023

Засніжені гори, затишні «Хатки Руслани», можливість мріяти й діяти — ця зустріч стала справжнім різдвяним дивом для наших стипендіатів, що приїхати до селища Ворохта з різних куточків України.

Фонд подарував студентам можливість не лише відпочити від усіх проблем і турбот, що лишилися десь у реальному житті за межами зимової казки, а й навчитися чомусь новому.

На тренінгу «Мистецтво командно взаємоДіяти» від Олени Хайловської стипендіати опановували навички роботи в команді та з нею..

Тренінг «Стратегії взаємодії в стосунках. Вплив дитячого досвіду на вибудовування стосунків у дорослому віці» від Тетяни Гордовської змусив кожного замислитися про свій тип прив’язаності й стиль взаємодії у стосунках.

Треба PARTY — вечірка, що подарувала атмосферу святкування Нового року в теплому колі друзів і вирі позитивних емоцій.

Тренінг «НЕінстаграмна НЕідеальність» від Наталії Райниш передусім дав зрозуміти, що порівнювати себе варто лише із минулим собою.

«Говори, щоб тебе чули: воркшоп з підвищення комунікативної майстерності» і «Мрієбудування» з Ярославом Качановим — воркшопи, що запам’яталися своєю інтерактивністю й креативним підходом. Афірмації від Ярослава впали в душу всім учасникам. Хтось носив їх біля серця у своєму бейджику, а хтось у найпотаємнішому місці — під чохлом смартфона.

Зустріч із Радою директорів та Офісом Help Us Help (Канада), традиційні українські страви, різдвяні колядки, обмін подарунками, перегляд різдвяного фільму — по-справжньому атмосферний вечір, який запам’ятається надовго своїми враженнями й щасливими усмішками на фотографіях.

Завдяки грі-нетворкінгу «На емоціях» від наших психологинь учасники програми зблизилися, адже ділилися одне з одним своїми емоціями.

На своєму дебютному воркшопі «Здоров’я зсередини: збалансоване харчування та підтримка імунітету» стипендіатка Ірина Павельчук пояснила, чому вітаміни такі важливі для організму студентів.

Завдяки презентації власних проєктів стипендіатки Мілена Коршунова, Дарина Головань, Ганна й Марія Сироти, Ірина Павельчук отримали неоціненний досвід проєктної діяльності й реалізації суспільно важливих ініціатив.

Безмежно дякуємо нашим партнерам заходу: Help Us Help; Готель “Хатки Руслани”; Coca-Cola Ukraine; Yarych; Фундація родини Темертей.