Реалізували проєкт “Допомога дітям та сім’ям під час війни”

Чер 8, 2022

Help Us Help UA за сприяння Canada Fund for Local Initiatives (CFLI) реалізував проєкт «Допомога вразливим дітям та сім’ям в Україні, які постраждали через збройну агресію Російської Федерації, шляхом забезпечення їх базових потреб і створення відповідних умов для життя та розвитку».

Ми задовольнили базові потреби понад 1400 дітей та 200 сімей, які вимушені були евакуюватися із зони бойових дій з різних куточків України. Забезпечили засобами навчання та обладнанням задля створення комфортних умов проживання в 12 установах/закладах, у яких отримують освітні та соціальні послуги діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю (особи з їх числа), діти з багатодітних чи малозабезпечених родин, діти із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах тощо. Посприяли в облаштуванні кімнат для: навчання; психологічного розвантаження; відпочинку; готування їжі, догляду за собою, а також бомбосховищ, що розташовані на території дитячих закладів. 

Разом з тим відвідали 9 установ, яким надали допомогу в рамках проєкту, поспілкувалися із дітьми та сім’ями, керівництвом установ. 

Проєкт охопив 7 регіонів країни – Житомирську, Закарпатську, Івано-Франківську, Львівську, Тернопільську, Черкаську, Чернівецьку області. 

Ми щиро дякуємо Посольству Канади в Україні та Canada Fund for Local Initiatives (CFLI) за всебічну підтримку та допомогу українським дітям, сім’ям.