Підтримка вразливих категорій: фінансова допомога

Тра 17, 2022

Війна – це про втрату домівки, роботи, заощаджень. Під час війни найбільше потерпають вразливі категорії населення. Ми в Help Us Help UA – Міжнародний Благодійний Фонд завжди підтримували такі категорії населення, саме тому від початку повномасштабного російського вторгнення ми розширили і посилили програму з їх підтримки. Відтак на сьогодні ми надали матеріальну (фінансову) допомогу вже 62 особам, що мають статус: дитина-сирота чи дитина, позбавлена батьківського піклування, дитина з інвалідністю. Варто відмітити, що більшість є випускниками інтернатних закладів. Також фінансово підтримали 3 дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ) та 8 сімей (це або багатодітна сім’я, або сім’я випускника інтернатного закладу, або ж особи з інвалідністю)
Пріоритет у наданні допомоги мають люди, що перебувають на тимчасово окупованих територіях чи місцевостях, де ведуться (велися) активні бойові дії.
Потребуєте допомоги? Звертайтеся до координатора цієї програми Костя Галак: program_director_dpwd@helpushelpua.com
Допомагаймо дітям разом – пожертвуйте, аби ми мали можливість якомога більше охопити людей, що потребують підтримки: https://helpushelpua.com/donate/