Підсумки проєкту «Одноразова благодійна фінансова допомога»

Гру 21, 2022

ДРУЗІ

Сьогодні ми звертаємось до всіх людей і організацій, які надіслали чи надсилають нам листи з проханням про фінансову допомогу, та поділитися з вами нашими здобутками в рамках реалізації проєкту «Одноразова благодійна фінансова допомога»

Щодня ми отримуємо десятки прохань про допомогу з різних регіонів нашої країни, тому нами була розроблена система оцінювання за допомогою якої ми визначали родини, які найбільше потребували фінансової підтримки.

Зі всіх отриманих заявок нам вдалося задовольнити їх на суму 1 439 125,00 грн. Станом на 20.12.2022 р наш Фонд фінансово підтримав: 78 сімей в яких 221 дитина, 4 дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ) в яких 39 дітей, та 67 випускників інституційних закладів. Загальна кількість осіб (включаючи дітей та дорослих) – 415.

ПРОСИМО ЗВЕРНУТИ УВАГУ:

У зв’язку з обмеженим бюджетом і терміном реалізації проєкт «Одноразова благодійна фінансова допомога» ЗАКРИТИЙ.
Заяви на отримання одноразової благодійної фінансової допомоги не приймаються та не опрацьовуються; виплати більше НЕ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ.

Фонд і надалі шукатиме донорів для реалізації проєктів спрямованих на підтримку вразливих верств населення. 

 ВАЖЛИВО! 

Фонд є недержавною організацією і фінансується виключно з коштів донорів (спонсорів, меценатів) та не розпоряджається коштами державного чи регіонального бюджетів. 

З повагою, 
БО «МБФ ГЕЛП АС ГЕЛП ЮА»