Психологічна підтримка ВПО у рамках проєкту “Mental Health Hub”

Чер 9, 2022

У зв’язку з війною в Україні ми маємо нові виклики, у тому числі й у сфері ментального здоров’я. Кількість людей, які потребують психологічної підтримки та допомоги, постійно збільшується, також додаються ризики збільшення серйозних наслідків травмуючих подій для психічного здоров’я. Уже сьогодні, не чекаючи завершення війни, потрібно надавати психологічну допомогу людям, а особливо тим, які безпосередньо постраждали від війни: були свідками бомбардувань, обстрілів, насильства та жорстокості, змушені були покинути свої постійні місця проживання та перебувають у стані невизначеності, тривоги за життя, не тільки свого, а й своїх близьких та рідних.

Фонд від початку війни розширив проєкт “Mental Health Hub”, аби надавати психологічну підтримку не лише нашим стипендіатам та вступникам, а й внутрішньо переміщеним особам. 

Відтоді робота наших психологів відбувається як в індивідуальному, так і в груповому форматі, орієнтуючись на конкретні запити. Роботою офлайн ми охоплюємо 4 регіони країни: Івано-Франківську, Львівську, Волинську та Київську області. На сьогодні систематична робота проводиться з понад 470 особами (діти, сім’ї). Разом з тим проводяться заняття з волонтерами, психологами, вихователями, зокрема тими, що працюють у 6 центрах/установах, де перебувають внутрішньо переміщені особи.

Потребуєте психологічної підтримки? Пишіть нам на пошту: info@helpushelpua.com 

Щоб підтримати народ України, зробіть маленьку пожертву перейшовши за посиланням: https://helpushelpua.com/donate/