Ознайомча зустріч з підопічними Київського пансіонату ветеранів праці

Сер 30, 2021

Друзі!
Раді повідомити, що наші проєкти постійно розвиваються.
В рамках одного з таких, а саме – Проєкт “Спроможний кожен”, який започаткував Фонд, ми спільно з Навчально-науковий інститут психології Університету “КРОК” провели ознайомчу зустріч з підопічними Київський пансіонат ветеранів праці.
В ході цієї події, ми познайомилися з учасниками та обговорили сучасні можливості професійного розвитку людей з інвалідністю, можливість здобути освіту в навчальних закладах та реабілітаційних центрах, а також згадали досвід відомих у світі людей з інвалідністю.
Учасники зустрічі вели активний діалог з представниками Фонду і запрошеною експерткою психологинею та поділилися своїм життєвим досвідом і планами на майбутнє.
Від імені колективу Фонду висловлюємо щиру подяку директору Київського пансіонату ветеранів праці – Малєєву Олександру Аркадійовичу та директору Навчально-наукового інституту психології університету “КРОК” – Сингаївській Ірині Валентинівні за організацію та участь у цій події. Завдяки Вам, ми стали ще на крок ближче до втілення ідей і задумів у цьому надважливому проєкті!