“НаплічничОК” для 1000 українських дітей

Кві 6, 2023

У рамках проєкту “Гуманітарна допомога” було реалізовано підпроєкт “НаплічничОК”.
1 000 дітей віком 6-10 років (1-4 класи), що перебувають у 10 регіонах України (Дніпропетровська, Запорізька, Полтавська, Одеська, Сумська, Харківська, Київська, Черкаська, Миколаївська, Житомирська області), отримали від нашого Фонду персональний #наплічничОК , наповнений необхідними для кожного школяра канцелярськими товарами.
Шляхом забезпечення дітей з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах (СЖО), дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з багатодітних сімей, зокрема, що постраждали від повномасштабної війни, шкільним приладдям – ми посприяли їхньому безперервному розвитку.
Разом з тим партнерами даного підпроєкту стали 30 організацій/установ, які або надали благодійну допомогу, або посприяли комунікації з кінцевими бенефіціарами підпроєкту.
Зокрема хочемо відзначити та висловити безмежну вдячність Help Us Help (Канада); Ukrainian World Congress – Свiтовий Конґрес Українців (Andrij Potichnyj); Saint Javelin; ФОП Констанкевич Андрій Іванович. Також дякуємо всім волонтерам, які долучились до цієї ініціативи.
Продовжуймо й надалі покращувати життя українських дітей.