Допомога з Канади в ДІЇ

Кві 30, 2022

Help Us Help UA спільно з Help Us Help, збирають та передають гуманітарну допомогу з Канади у вигляді медикаментів та інших необхідних матеріалів для внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців, добровольців, а також учасників програм, включаючи дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та сімей ветеранів.
Наразі наші Фонди розподілили вже 2 партії гуманітарної допомоги, загальною вагою понад 3 тонни в 13 організацій, установ, що забезпечують потреби вразливих дітей, переміщених осіб, бригад територіальної оборони, цивільних та військових госпіталів, медичних підрозділів ЗСУ. Також ми підтримали 9 навчальних закладів та одну сім’ю випускника інтернату. Так, нам вдалося направити допомогу до понад 20 регіонів нашої держави.
Координатором цього проєкту в Україні є Кирило Невдоха, який вправно забезпечує логістику, аби допомога діставалася тим, хто цього найбільше потребує.
Від щирого серця дякуємо всім колегам нашої сестринської організації в Канаді – Help Us Help, всім волонтерам та спонсорам, а особливо координаторці проєкту Анці Вжесневській, які так наполегливо працюють над акумуляцією, пакуванням, відправкою такого цінного вантажу в Україну. Також висловлюємо подяку Meest Corporation Inc . та ТОВ “Ярко Гарден” в особі Ярема Кордуба та Олени Кордуби, які впродовж багатьох років є надійними друзями наших організацій. Ваша доброта та людяність ще на крок наближає Україну до перемоги!
Ми продовжуємо підтримувати народ України. Допомагаймо співгромадянам разом: https://helpushelpua.com/donate/